O nama

„Stolarija Perica“ je obrt specijaliziran za izradu namještaja,opremanje objekata i uređenje interijera. Nit vodilja našeg djelovanja je pružiti Vam maksimalno kvalitetnu uslugu od Vašeg prvog kontakta sa nama pa sve do montaže našeg namještaja u Vaš prostor.

Izrađujemo namještaj prema Vašim idejama, slikama ili skicama. Koristimo moderne matrijale i dekore provjerenih i diljem svijeta poznatih proizvođača drvnih materijala, aparata i opreme koje ugrađujemo.

Dizajniramo i izrađujemo namještaj prema najsuvremenijim trendovima, visoko funkcionalan i u širokoj paleti boja i materijala.

Naša ponuda obuhvaća sve vrste namještaja: kuhinjski namještaj, namještaj za dnevne boravke, spavaće i dječje sobe, predsoblja, ugradbene ormare, kupaonski i uredski namještaj, namještaj za ugostiteljstvo i javne prostore. Između ostalog bavimo se i izradom namještaja od Kerrocka, Corriana ili Rausolida.

U želji da što manje vremena provedete u potrazi za odgovarajućim proizvodima za Vaš interijer, našu smo ponudu upotpunili:

– bijelom tehnikom
– sudoperima i armaturama
– madracima i podnicama